Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Tuesday, August 12, 2014

Selamat datang ke Universiti Malaysia Terengganu.



Hi there! It's been awhile. Ha Ha Ha. Tenggelam timbul je aku update entri kan? Buka blog pun just blogwalking and baca entri orang. So, hari ni dengarnya keputusan UPU keluar untuk student lepasan STPM & setaraf right?

Tahniah korang! Tahniah semua! Congratulation! :D Yang tak dapat tak semestinya tak bernasib baik, just rezeki korang tu datang lambat sikit :) Cheer up! Pada yang dapat, tapi bukan universiti pilihan hati, jangan monyok, jangan frust jangan sedihhh... Kita takkan tahu masa depan kita tu macam mana. So, face it with a smile and chin up! Ramai je member yang dulu-dulu sedih frust homesick bagai sebab tak dapat universiti yang diaorang harapkan. Tengok sekarang? Depa lah orang paling bahagia sekali :) Dah nak habis study dah.. Ha Ha Ha.

Okay, yang dapat Universiti Malaysia Terengganu, UMT, jumpa lah ye kat UMT nanti, kalau ada jodoh XD Siapa cakap UMT tak best? Datang dulu maa. Learn the experience. Mana-mana tempat ada dia punya specialty. What's the best at our campus? Well, kalau nak ambil kos berkaitan perairan, such as biologi marin ke, biodiversiti ke, samudera ke, fisheries ke, you choose the right place :) Ini apa yang lecturers, seniors bagi tahu la. sebab ambe ni kos lain, software engineering. Ha Ha Ha.



So, all the best untuk bakal mahasiswa mahasiswi ijazah sarjana muda :) Toodles guy! Assalamualaikum...



Thanks for dropping by :)

Sunday, August 3, 2014

Inche Kopiah.: Tiket Neraka : TV & Internet

Inche Kopiah.: Tiket Neraka : TV & Internet: “Adik tutup mata! Ada iklan Safee Sali Nampak lutut.” “Abang tutup mata! Ada iklan Lisa Surihani promote Jus.” “Mak tutup mata! Ada...

Thanks for dropping by :)

Friday, August 1, 2014

Salam Aidilfitri 1435H



Hi peeps!

Salam Aidilfitri semua! Maaf zahir dan batin. Not too late is it? :)





Selamat Hari Raya!


Andai ada tersilap bicara


Tersilap langkah dan perbuatan


Tersakitkan jiwa
image credit to:Google

Thanks for dropping by :)

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.