Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Friday, March 28, 2014

Sweet day.

Assalamualaikum

Rasa macam julung-julung kali aku update blog ni. Maaflah biarkan terbengkalai.

Today is happy day *and hoping the happiness will remain till the rest of the day*. Satu family datang dari Muo, Johor datang Terengganu. \(^.^)/ Melompat rasa bila dapat mesej dari mak tadi tengahari. HA HA HA. 

Memang asalnya mak nak pergi Kelantan, ada majlis perkahwinan saudara kat sana. Then, mak mesej cakap dah ada kat jalan airport, which is dekat dengan UMT. Then, mak sampai. HO HO HO. tolong mak cari homestay kasi rehat laju laju. 

Mak hantar balik hostel, abah penat drive kereta 8 jam dari Muo. Kat hostel ada karnival, mak belanje satu baju, aqil mula start manja manja ngan aku. :3 So, I sum up my story here. Luls. 

Mak ego, rindu tak nak tunjuk~ Luls. Tu belanja baju, aku suruh rehat kat KT pun dia okay~. Luls. I'm happy :3 TQ makkk :')

Aqil mula sombong balik sebab aku tak ikut naik kereta tadi. Kecik kecik pandai control macho, tak nak bergenang air mata, dia duk tenung kita macam nak telan. Bhahaha XD

Si control macho.


Miss you guys so much. Lots of love, XOXO <3



Thanks for dropping by :)

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.