Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Tuesday, January 28, 2014

Quick Post.

Hi there! Long time no see. Lama dah tak mengemaskini blog ni. Maaf sebab macam bosan je dengan blog ni. HA HA HA.

Apa-apa pun ni quick post, *nak kasi blog nampak la ada tuannya lagi* manfaatkan cuti sebaiknya aku melayan anime tak sudah. Melayan cerita omputih, sampai lebam. HA HA HA. Kononnya nak mantapkan English dengan Bahasa Jepun. Ecehh -_- Tak ambil pon lagi subjek Jepun. ~~~

Aku bahagia sekarang, disamping suami tercinta. Okay -_- Ni tipu. Toksah percaya. Quite a lot of nonsense things here -_- Sorry. Dah nak masuk semester 4 aku bergelar sebagai pelajar degree software engineering, dan baru sekejap tadi sambil tengok hana-saku iroha, aku terfikir, "What I'm gonna be after degree?". Peh. Aku rasa soalan ni tahap KBKK dia tinggi. Dulu cita-cita konon doktor, dentist, memang semua kalau boleh bidang sains je la~ Sampai matrik aku bertahan nak jadi dentist. Bila dah dapat kos ni, aku tak mengeluh pon. Sebab memang aku rasa memang aku ditakdirkan ke sini :) Eceeh. Sebab dulu ade dapat tawaran diploma sains komputer. So, aku tolak tu, dengar kata mak, sambung matrik. Then aku dapat balik kos ala-ala camtu~ Alhamdulillah aku nampak apa yang Allah suruh aku buat :D And then teruskan je la dengan kos ni. Payah? Ada la sikit subjek tu buat aku menangis. Berharap sangat sem 3 punya result naik sikit. Redha yang penting. Husss Haaaa~ What does people says, "Kita hanya mampu merancang, tapi Allah yang menentukan."... A little bit USAHA for what we want, can change our destiny sometimes :) 

Lepas ni, aku bersungguh-sungguh buat apa yang aku nak kan! Ganbarimashou! HA HA HA. Kbaii. :) Assalamualaikum semuaaaaaa <3





Thanks for dropping by :)

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.