Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Thursday, January 31, 2013

Segmen : Lagu Favourite saya by Leeyana Amzar





Hi there! Kali ni, aku try join segmen yang ni pulak. Ni segmen lain daripada yang lain yang pernah aku join :) HE HE HE ☺ So, pada sesiapa yang nak join, silalah klik pada banner tu :3 Syarat-syarat dia pun simple dimple~

Okey, berdasarkan syarat-syarat yang disediakan, blogger kena pilih satu lagu yang betul-betul korang suka.. Alamak O_o Dalam kepala ni banyak hah lagu yang aku minat, suka, cinta semua lah :3 Tapi dia suruh pilih satu je.. *pikirrr* Haa, so lagu favourite aku, adalah lagu dalam blog aku ni.. Yeah!! Tajuk dia Titanium by David Guetta ft. Sia. First time aku dengar lagu ni masa tengok pitch perfect :3 Sangat best, dan sangat meaningful lagunya :D Try je dengar lagu ni, dalam blog aku :) HU HU HU ☺.. Okeylah, aku bagi lirik sekali... Hayatilah sedalam-dalamnya.. HU HU HU ☺


You shout it loud, but I can't hear a word you say
I'm talking loud, not saying much
I'm criticized, but all your bullets ricochet
you shoot me down, but I get up
I'm bulletproof, nothing to lose
fire away, fire away
ricochet, you take your aim
fire away, fire away
you shoot me down, but I won't fall
I am titanium
you shoot me down, but I won't fall
I am titanium
Cut me down, but it's you who'll have further to fall
Ghost town and haunted love
Raise your voice, sticks and stones may break my bones
I'm talking loud, not saying much
I'm bulletproof, nothing to lose
fire away, fire away
ricochet, you take your aim
fire away, fire away
you shoot me down, but I won't fall
I am titanium
you shoot me down, but I won't fall
I am titanium
I am titanium
I am titanium
Stone hard, machine gun
Fired at the ones who run
Stone hard, as bulletproof glass
You shoot me down, but I won't fall
I am titanium
You shoot me down, but I won't fall
I am titanium
You shoot me down, but I won't fall
I am titanium
You shoot me down, but I won't fall
I am titanium
I am titanium


Okey, aku nak tag 2 orang blogger :3 And the first person goes to → Liya. And the next person goes to→ Ayuazrina .. :D

Okeylah, itu saje.. Kalau nak join klik pada banner tuh :3 Adios amigos




Thanks for dropping by :)

Sunday, January 27, 2013

Kad Diskaun Siswa 1Malaysia (KADS1M)



Alhamdulillah, sebelum cuti semester hari tu, aku dah dapat Kad Diskaun Siswa 1Malaysia ni (KADS1M). As we know, kad ni boleh bagi diskaun kepada pelajar IPT sepenuh masa. Nak tahu lebih lanjut apa ni kad diskaun? Klik link kad bawah tu ya :)

http://www.1pengguna.com/kads1m/index.php?pg=main/home

credits



Okey, tapi tak semua tempat yang boleh pakai kad diskaun ni. Antaranya ialah (aku senaraikan kedai or tempat yang aku tahu atau pernah pergi je, nak tahu selain kedai yang aku senarai tu, klik link berdasarkan kategori yang aku akan bagi nanti ) :

Makanan/ minuman
  • A&W Malaysia
  • Bangi kopitiam
  • Coffee Berry
  • Daily Fresh
  • Dubu Dubu Seoul Food
  • Keropok Lekor Masyur
  • KFC
  • MARRYBROWN
  • Little Taiwan
  • Pancake House International
  • Pinang Bistro
  • The Chicken Rice Shop
  •  Station One Cafe
  • Taj Mahal Restaurant
Tapi, setiap tempat lain diskaunnya. Nak tahu lebih lanjut berapa diskaunnya klik link bawah ni :D

http://www.1pengguna.com/kads1m/index.php?kid=8&pg=syarikat/list

Klinik Kesihatan /Optometri

  •  Focus Point
  • Menara Optometry
  • UKM K-Health
  • Poliklinik UKM kesihatan
  • Optometri UKM kesihatan
  • Farmasi UKM kesihatan
Info diskaun bagi setiap tempat, sila klik link dibawah :

http://www.1pengguna.com/kads1m/index.php?kid=7&pg=syarikat/list


Buku / Alat Tulis
  • Kinokuniya Bookstores
  • KMK Resources sdn. bhd.
  • Koperasi Kedai Buku Universiti Malaya Berhad
  • Koperasi Universiti Sains Malaysia Berhad
  • 1 UTM Book Centre
  • MPH Bookstore
  • Sri Tanjong Bookstore sdn. bhd.
  • TanjongMas Bookcentre (PJ) sdn. bhd.
  • Badan Cemerlang sdn.bhd.
Info diskaun bagi setiap tempat, sila klik link dibawah :

http://www.1pengguna.com/kads1m/index.php?kid=4&pg=syarikat/list



Penginapan / Pengangkutan
  • Hotel Seri Malaysia Kangar
  • KLIA Transit
  • Malaysia Airline System (MAS)
  • Firefly sdn. bhd.
  • MASwings
  • Rapid KL
  • Tune Hotels
Info diskaun bagi setiap tempat, sila klik link dibawah :

http://www.1pengguna.com/kads1m/index.php?kid=9&pg=syarikat/list


Sukan / Rekreasi
  • Desa Water Park
  • Bukit Merah Laketown Resort
  • Cosmic Bowl
  • Roller Star Arena
  • Olimpia Air & Scuba Adventures
  • Sepang International Circuit
  • The Lost World of Tambun
  • I-city
  • Scuba Station
Info diskaun bagi setiap tempat, sila klik link dibawah :

http://www.1pengguna.com/kads1m/index.php?kid=13&pg=syarikat/list

Peruncitan
  • Mydin 
Info diskaun bagi setiap tempat, sila klik link dibawah :

http://www.1pengguna.com/kads1m/index.php?kid=2&pg=syarikat/list

Okey, setakat ni, itu je tempat yang aku tahu atau pernah pergi. Sebenarnya, banyak lagi tempat yang boleh pakai KADS1M ni, cuma aku tak larat nak senaraikan semua. Mohon ampun ye kalian semua :) Ada lagi kategori lain sebenarnya, try explore link-link kat atas tu ya :) Tapi dalam hati cakap, "cafe kat universiti tak boleh pakai eh? hehehehe :P"


That's all.. Terima kasih daun keladi, lain kali singgahlah lagi :)








Thanks for dropping by :)

Friday, January 25, 2013

From me For you: RENTETAN PENGALAMAN DI HARI HARI TERAKHIR SITI HAJ...

From me For you: RENTETAN PENGALAMAN DI HARI HARI TERAKHIR SITI HAJ...: Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang Assalamualaikum wbt. Alhamdulillah, segala puji-pujian dirafakkan kehadrat A...






Thanks for dropping by :)

Thursday, January 24, 2013

Aku•Perubahan


Hi there! HU HU HU :) Mekaseh sudi singgah sini. Aku•Perubahan? Hurm.. Nothing to say much. Apa yang aku nak taip ni, berkaitan dengan sekeliling aku. Mungkin ada sikit kisah aku. Mungkinlah~

Bila tengok orang sekeliling, kawan, sahabat, family, saudara dan seangkatan dengannya, even artis sekarang pun, ramai yang berubah kepada yang baik, bukan yang jahat. Aku turut bahagia tengok mereka-mereka,tapi aku, bila nak berubah? Hurm.. That's the point. Benda ni kadang-kadang dok pusing-pusing dalam kepala ni hah. Should I or should not? Aku hanyalah manusia biasa. Nak kata alim, tak jugak, nak kata jahat Nauzubillah, pun tak. Tangan aku ni tergerak nak buat entri macam ni, lepas aku tengok seorang member sekolah aku dulu. Aku ternampak dia dalam Facebook, dan Twitter. Aku kenal dia, tapi takde lah rapat mana. Subhanallah, dia dah berubah, dan aku tertarik untuk stalk dia.. HE HE HE :P I do know her, how she in school, and now, she have changed the better way. And then I thought, when will be my turn? :(


Aku puas pikir tadi, nak berubah tu tak boleh terlalu drastik sangat. Nak berubah tu kena mula dengan kukuhkan yang wajib dulu, seperti solat fardhu. Pernah aku terbaca status member kat Facebook, 


nak berubah kena mulakan dengan solat. Bukan setakat khusyukkan diri dalam solat, tapi mulakanlah dengan mengambil wudhu' dengan cara yang sebetul-betulnya, bacaan yang betul, melakukan rukun solat secara tertib, dengan cara tu, baru boleh khusyuk dalam solat.

Yup, seingat aku macam tu lah ayat dia :) Sebab solat tu tiang agama. Dari kecik sampai ke besau panjang ni, aku banyak kali dengar ayat ni. So, the next point is our Aurah. Bagi pendapat akulah, nak berubah, tak semestinya bertudung labuh. Allah mewajibkan kita menutup aurat, bukan? So, cara pemakaian tu tak jadi masalah untuk kita asalkan aurat tu tertutup. No offense. Aku cakap berdasarkan pendapat aku je. Maaf yee. Aku hanyalah insan biasa, masih lagi alpa. *cett, ayat skema gile* Aku sendiri jenis yang biasa-biasa je. :)


Selain tu, time tengah blogwalk tadi, ada satu entri blogger mengenai Arwah Yasmin Hunwick. So, aku ada tergerak hati nak tahu lebih detail lagi pasal ni, sebab sebelum ni, aku just tahu sekadar tahu je. Bila baca blog dia, sayu je rasa. Hurm, even aku tak kenal dia. Seakan-akan dia dah tahu ajal dia. Benda ni buat aku berfikir lagi banyak dan lebih mendalam. What if I will end up my life by accident? Pada masa tu, tak sempat nak minta maaf kat parents or sesiapa je? Haishh, risau bila difikirkan. Minta dijauhkan. Aku teringat kat Nazurah, dia pun baru je lepas eksiden teruk. Kereta dia habis remuk, tapi Alhamdulillah, dia selamat :') Lepas tu, ada jugak aku terbaca pasal ex-student KMM 2011/2012, meninggal sebab eksiden. Ya Allah, serius berderau darah aku bila baca. Takut sangatkan? Dapat pahala jika kita fikirkan mengenai mati tau, ustazah aku yang cakap. Mati itu pasti. Tak boleh nak elak, setiap yang benyawa di muka Bumi ini, pasti akan mati.

*Nak berubah tak perlu cakap. -_- (aku punya entri bukannya untuk aku cakap aku nak berubah, sekian) Aku cuma memberi pandangan. Itu je lah kot. Sesungguhnya, aku takut kalau kita tak sempat bertaubat. Banyak dosa yang aku dah buat. Tapi tak pernah sedar. *terukk* Jadi, mulakanlah dengan mungukuhkan solat kita :) InsyaAllah..


That's all. Terima kasih daun keladi, lain kali singgahlah lagi. Adios amigos~



Thanks for dropping by :)

Wednesday, January 23, 2013

Segmen : Jadikan Follower Overload



Disebabkan cuti semester sebulan dan tak tahu nak buat apa selain online, aku pun menjinak-jinakkan diri masuk segmen-segmen yang aku nampak semasa aku blogwalking tadi :3 HE HE HE.. Kali ni aku join segmen Jadikan Follower Overload by ieka :)




Jomlah ramai-ramai join segmen ni  :) Dapat buat ramai kawan, geng, member, semua lah :3 HO HO HO ◙ Jika mau join, maka klik lah banner tu :) *macam nak buat hipotesis time darjah 6 dulu jek* Okeylah, adios amigos.. Jangan lupa, korang yang membaca tu, join la sekali. Tak rugi tau :3




Thanks for dropping by :)

Monday, January 21, 2013

Tutorial Popular post Colourful



So, let's get started~ Tapi sebelum tu, tau tak, rupa popular post ni macam mana ?



1- Buat seperti dalam gambar ni :)



2- Pergi kat dropdown yang sebelah post list tu. Then, klik Layout.

3- Lepas tu, klik dekat Add a Gadget → pilih Popular Post

4- Sila UNTICK pada bahagian Image Thumbnail dan Snippet.

*Bagi yang dah ada Gadget Popular Post, klik je dekat perkataan Edit yang ada kat gadget tu*

5- Jangan lupa SAVE :)

6- Kemudian, buat seperti dalam gambar ni..



7- Dekat Template ni, korang cari Edit HTML → proceed (kalau ada dia tanya) → Tick Expand Widget

8- Tekan ctrl+F serentak dan cari kod dibawah ni :

]]></b:skin>

9- Bila dah jumpa kod ]]></b:skin> nih , copy kod yang kat bawah ni, dan paste di atas kod ]]></b:skin> tu :)

/* Rainbow Popular Post by http://hzndi.blogspot.com*/#PopularPosts1 ul li a:hover{color:#fff;text-decoration:none}#PopularPosts1 ul li a {-webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px;  color: #333333; display: block; font-family: Georgia, 'Times New Roman', Times, serif; font-size: 13px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 18px; margin: 0px 40px 0px 0px; min-height: 30px; orphans: 2; padding: 0px; text-align: -webkit-auto; text-decoration: none !important; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px;}#PopularPosts1 ul li .item-thumbnail{float:left;border:0;margin-right:10px;background:transparent;padding:0;width:51px;height:51px}#PopularPosts1 ul li:first-child:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li + li:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li + li + li:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li + li + li + li:after,#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li + li + li + li + li:after{position:absolute;top:10px;right:5px;border-radius:50%;border:2px solid #ccc;background:#353535;-webkit-box-shadow:0px 0px 5px #000;-moz-box-shadow: 0px 0px 5px #000;width:30px;height:30px;line-height:1em;text-align:center;font-size:28px;color:#fff}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li + li + li {background:#DF01D7;width:90%}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li + li + li:after{content:"8"}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li + li + li +li{background:#B041FF;width:90%}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li + li + li + li:after{content:"9"}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li + li + li +li +li{background:#F52887;width:90%}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li + li + li + li + li:after{content:"10"}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li +li{background:#7ee3c7;width:90%}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li:after{content:"6"}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li +li{background:#f6993d;width:90%}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li + li + li:after{content:"7"}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li{background:#33c9f7;width:90%}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li + li:after{content:"5"}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li{background:#c7f25f;width:90%}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li + li:after{content:"4"}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li{background:#ffde4c;width:90%}#PopularPosts1 ul li:first-child + li + li:after{content:"3"}#PopularPosts1 ul li:first-child + li{background:#ff764c; width:90%}#PopularPosts1 ul li:first-child + li:after{content:"2"}#PopularPosts1 ul li:first-child{background:#ff4c54 ;width:90%}#PopularPosts1 ul li:first-child:after{content:"1"}#PopularPosts1 ul{margin:0;padding:0px 0;list-style-type:none}#PopularPosts1 ul li{position:relative;margin:6px 0;border-radius:25px 0px 25px 0px;border:2px solid #f7f7f7;-webkit-box-shadow:3px 3px 3px #000;-moz-box-shadow: 3px 3px 3px #000;padding:10px}

10- Preview dan save :D


Credit to : Nabila Medan



Thanks for dropping by :)

Pray For My Friend :'(



Hi, guys! How's your day? Mine was not so good. So, about the title above, please pray for my friend, Nazurah Ya'kob. She's unconscious right now. She had met an accident last Saturday night. She was on her way to go back her home from her daily job. It's a sad thing when I read my text message that night :( I hope people who read my entry today will pray for her. She's the only child in her family.




She's comma right now. All I can do for her just pray for her from far. I wish I have my own driving license and recite some Surah for her :( Dear fellow readers, I hope you can pray for her health, whether you know or not who is Nazurah. She needs to move on like us. Hearing her condition right now, can make my tears rolling down fast. Do pray for her. Thanks for your concern :')

That's all. Thank you for your visits.



Thanks for dropping by :)

Monday, January 7, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri...





Macam biasa rutin harian aku, kalau bukak blog, aku mesti akan blogwalking punya :D Dan kali ni aku ada jumpa satu segmen yang menarik minat aku untuk join XD HE  HE HE... Kalau nak join, sila klik banner di atas tu okey :) Well, I'm proudly present to you, *drum roll* Saya merupakan blogger dari Negeri JOHOR DARUL TAKZIM :) Proud to be Johorean XD


Berbalik pada tajuk, aku asal Muar, Johor.. Tempat aku kat situ je lah.. Dari kecil sampailah sekarang ni :) Apa yang menarik kat Johor ni??? Hurmm, mungkin ada sesetengah yang tahu dan mungkin tidak. Kat Johor  ada LEGOLAND XD itu yang latest yang terdapat kat Johor ni.. Legoland ni bertempat kat Nusajaya, Johor Bahru. Jomlah ramai-ramai pakat pergi Legoland :D


credits

HE HE HE... Tapi aku paling suka part nak cerita pasal makanan :P Sesiapa yang pernah pergi Johor?? Kebiasannya korang cari apa je kat sana? Makananlah lah tapi.. HE HE HE.. Aku ada kawan Kedah, dia kata kalau datang Johor, lagi-lagi Muar, dia akan cari Mee Bandung Muar.. HO HO HO


credits

Lagi satu makanan makanan famous kat Johor. Nasi Ambang.. Sedap woiii :D


Credits

Lagi satu makanan feveret aku :) Pisang goreng cicah dengan sambal kicap yang pedas XD weehuuu.. Memang sedap hingga menjilat jari. Ada sesetengah member aku dari Terengganu, kedah, Selangor pelik sebab makan pisang goreng cicah sambal kicap... HO HO HO HO.... Sedap wehhh. Terasa nikmat disitu. Rangup pabila dikunyah, manis pabila dirasa dan menyengat bila dinikmati kepedasan sambal kicap yang umphhh~~ Bila ditelan, kemanisan pisang goreng yang rangup itu terasa, kepedasan sambal kicap itu membuatkan kita terliur untuk menikmatinya sekali lagi :D *mak aihh sedappnyaa*


Tempe goreng dengan sambal kicap pun masyuk jugak bila makan waktu petang bersama teh O panas :P

Credits


Pheww, serius terliur XD Lagi satu makanan yang aku takkan pernah jemu nak makan. Bagilah berapa banyak korang nak bagi, aku takkan jemu. *erkk.. hehe* TADAAAA~~~ Mee siput. Aku ada cerita dalam entri sebelum-sebelum ni :) Sedap tau. Berkemungkinan mee siput hanya dijumpai di Johor, lebih tepat lagi, di Muar.. Mungkinlah.. Sebab, ada sesetengah tempat tak berapa kenal dengan mee siput ni. :) Nak tau lebih lanjut mengenai mee siput, korang boleh baca link yang INI .. Ni sedikit preview gambar mee siput yang delicious :d


Sumber : Google

Okey, asyiklah cerita pasal makanan je :) Berbalik ke tempat-tempat menarik yang korang boleh pergi :) Cuba tengok gambar dibawah..


Credits

 Marilah ramai-ramai pergi Johor :) Dapat menikmati masakan Johor, budaya Johor dan macam-macam lagi :P Okey, kat sini aku nak tag Cik Teah Rusli :) Dia senegeri dengan aku. Tapi siapa tahu, dia boleh cerita macam-macam lagi pasal Johor ni, kan? :) Okey lah, sampai sini sahaja.. Adios amigos :P

Thanks for dropping by :)

Permohonan Online Kemasukan Ke IPTA/Politeknik/ILKA Sesi Akademik 2013/2014



Salam satu Malaysia.. Kali ni update entri di pagi hari.. HA HA HA HA... Okey, masa aku blogwalking macam biasa, aku ada terbaca mengenai Permohonan Online Kemasukan Ke IPTA/Politeknik/ILKA Sesi Akademik 2013/2014...


Aku terangkan sikit pasal ni ye :D Permohonan ni khas untuk pelajar lepasan SPM tahun 2012 :) Dia mula buka pukul 12.00 tengahari, dari 7 JANUARI 2013 sampailah 15 APRIL 2013... Macam biasalah, isi ikut panduan dia.. Lepas je result SPM korang keluar, pemohon boleh kemaskini UPU tersebut sebanyak 3 kali sahaja.. Ingat, 3 KALI sahaja tau. Tak boleh lebih-lebih :) Tapi sebelum tu, kena pastikan korang beli no pin UPU kat BSN tau. Ingat tau, beli no.pin dulu, baru boleh isi. Harga untuk pemohon lepasan SPM 2012 RM10.60..


Nak maklumat lanjut, pergi ke blog INI. Kat sini dia terang lebih detail. :)


http://www.the-faceblog.com/2013/01/permohonan-online-upu-kemasukan-ke-ipta.html

Tapi kalau dah faham dan mahir mengenai syarat dan panduan mengisi, terus je pergi ke link yang aku bagi kat bawah ni dan terus isi :D

http://upu.mohe.gov.my/ 

Sebelum tu, aku nak buat ucapan sepatah dua kata :P Kepada adik-adik lepasan SPM 2012, pilihlah kos yang anda suka :D Tapi kena fikir sebaik mungkin. Fikir samada kos yang adik-adik mohon tu adik boleh bawak ke tak. Lagi satu, masa mohon tu, baca Bismillah banyak-banyak. Tanya parents samada okey ke tak kos yang korang pilih tu, sebelum submit borang tu.. :)  Selain itu, kena fikir jugak samada kos yang dipilih tu, peluang pekerjaan dia macam mana.. This is important, for your future.. Seriously.. Macam saya *eh* dulu ada jugak mohon diploma dan Alhamdulillah tersangkut jugak kat diploma sains komputer di UITM Segamat :) Tapi saya sebaliknya melanjutkan pelajaran ke KOLEJ MATRIKULASI JOHOR. <3 dan sekarang sambung pengajian Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian). *nampak tak jodohku dengan SAINS KOMPUTER??* HO HO HO ^___^ Tapi, apa yang penting adalah restu ayah bonda :) Nak pilih kos tu, cuba tanya abah mak umi ayah papa mama adik-adik, boleh tak kalau adik-adik nak mohon kos tu ? Tanya tau, penting untuk berbuat sedemikian. :D Okeylah, kata sepatah dua, tapi ni dah berpatah-patah.. Cett -___-"


Credits

Assalamualaikum.. Terima kasih daun keladi, ada masa singgahlah lagi.. :)



Thanks for dropping by :)

Tuesday, January 1, 2013

Happy New Year :)



Good morning guys. So, how's your day ? Did you wake up this morning with your new spirit? Is it the brand new you? HA HA HA HA HA.... Me? As usual , Alhamdulillah, I'm still alive till this brand new year, 2013 :D

Mungkin pada pukul 12 am pagi buta tadi, ramai yang menyambut tahun baru kan? Tak kiralah, dengan family ke, kawan ke, cikgu ke, boyfriend/girlfriend ke, siapa-siapa je la. HA HA HA... Semalam aku just celebrate dengan mengadap buku Programming yang tebal tak terkata tu. Sambil study dengan member-member tu, (gaya Mak Jemah) ada gak kitaorang selitkan pelbagai ceghita *loghat kedah*.. Member aku yang dari Terengganu cakap time tahun baru macam ni la, ramai remaja-remaja yang terlanjur semua tu... Ohhhh, baru aku tau...* nampak sangat tak kisah hal dunia.. ecehh* Bukak-bukak je surat khabar online, memang betul apa yang member aku cakap.. Kebanyakan mereka berusia antara 17 - 25 tahun.. Ada yang sempat lari gak tu.. Hurmm, are they should really do that? On the New Year's night? Hurmm.. I'll let you guys think about it by yourself.. Suppose we celebrate our New Year with recite Yassin or Du'a. Thank God that we are still alive till now, 2013 :)


Hurmm, besides that, Happy New Year, guys :) Hope you have a blessed year :D Kepada pelajrar-pelajar universiti yang ada kat Malaysia ni, good luck and all the best untuk final semester exam korang :) All the best... HO HO HO XD Doakan aku jugak yer teman-teman :D







Okeylah.. Babai.. Terima kasih daun keladi.. Harap jumpa lagi :)


Thanks for dropping by :)

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.