Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Monday, October 29, 2012

Kembali lagi :D

Assalamualaikum


Lame dah rasanya aku tak berblogging.. Boleh tahan sebulan lah.. HA HA HA :)
Mintak maaf jugak pada yang sudi singgah blog aku ni, sebab tak update-update dengan entri baru..
Sorry sangat sangat ye...


Last update haritu, nak masuk UMT... Memang berkurunlah aku tak update blog ni :) So, amacam life korang kat Universiti ? *lambat sgt tanya, orang dah nak cuti sem dah* Aku kat UMT boleh tahan busy la.. haha.. Perasaan rindu nak mengupdate blog tu memang ada.. sangat3... HA HA HA :P


Ha, lagi satu.. Minggu ni student Matrikulasi PSPM kan ? Teringat time dulu masa kat matrik :) Rindu saat itu.. Adik aku dok tengah berjuang jawab soalan Sains Komputer sekarang ni..  HE HE.. Jawab elok elok... :) Okey lah, babai .. Aku kekeringan idea ni... :)




Thanks for dropping by :)

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.