Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Wednesday, June 20, 2012

Layan Hari-hari kebosanan dengan Malay movie ♫

Assalamualaikum


huwaa, lame dah rasenya tak update blog ni.. huhu.. Gila rindu...
Sejak grad *hebat sket bile gune ayat ni* matrik bulan 4 harituh, life kat rumah memang bosan.. Aku tak kerja pun.. ahaha.. dah jadi petani buah anggur yang berjaya, tak payah lah kerja kat luar.. ahaha.. gurau tak pasal.. dah-dah.. So, untuk hilang rase bosan ni, aku banyak kali on PC online lame-lame sampai lebam mata.. muehehehe ☺


terima kasih kat member aku sebab bagi aku link untuk movie-movie Malaysia.. kehkehh.. :)
aku habiskan mase tengok movie-movie yang hebat keluaran Malaysia.. huhu.. Yelakan, selama ni mane sempat nak ngadap movie-movie ni semua.. =_='  Hilang sikit rase bosan...

kalau korang nak try tengok jugak, klik lah kat link ni yee~ MalayMoviesFull ...



Ni overview page MalayMoviesFull.... bukan setakat movie je, cerekerama, telemovie even drama pun ada.. Jom lah serbu.. ape lagi... tak rugi pape pun.. :) Bagi yang dah tau blog atas ni, untung sangat mereka2.. ahaha.. aku baru tau minggu lepas.. T_T... haha.. Boleh jadi promoter pasni :D... Sekadar share, ape salahnya, kan? :P

Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.